Contactați-ne

Telefon:0766 646024

Suport vanzari

Producători

Buletin de știri

Termeni si conditii

 

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre www.pitpc.ro, Vanzator si Utilizatorii sau Clientii sai. Ele constitue prevederi minimale aplicabile, supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

 • Termenul "Site" reprezinta web site-ul www.pitpc.ro si administratorii sai
 • Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www. pitpc.ro
 • Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
 • Termenii “Cupmarator”, “Client”, este persoana fizica, juridica, sau alta entitate juridica care emite o comanda si este deacord cu termenii si conditiile ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
 • Termenul “Vanzator” este S.C. Pit PC S.R.L., cu sediul social in Timisoara , str. Int. Lugojului , nr. 3, Nr. R.C.: J35/602/2013, C.U.I.: RO31329802 ,.

 

 1. Acceptarea conditiilor

  Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.
 2. Descrierea serviciilor

  pitpc.ro
  este un Site de vanzari online, informatiile prezente pe acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii, venind din partea SC Pit PC S.R.L.
 3. Contract

  Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul http://www.pitpc.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de  comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:


  Comanda impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare, contact si facturare
  Acordul prin care este deacord cu Termenii si Conditiile folosite de site-ul pitpc.ro

  Acceptarea  comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
 4. Raspundere

  Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.


  Vanzatorul depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, S.C. PIT PC SRL precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. Deasemenea vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret incorect, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

  Clientul este direct raspunzator pentru corectitudinea adresei de livrare mentionata in formularul de comanda. In cazul in care comanda a fost expediata la o adresa incorecta, incompleta mentionata de catre client, S.C. Pit PC SRL are dreptul de a percepe in plus taxe de transport in afara prezentului contract.
 5. Returnare Produs

  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Pit PC S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
 6. Certificat de Garantie si Calitate

  Produsele inscrise in certificatul de garantie se supun conditiilor de garantie mentionate mai jos, in conformitate cu prevederile cuprinse in art. 18-20 OG 21/1992, Legea 449/2003 si HG 394/1995, cu modificarile si completarile ulterioare.

  Produsele returnate pentru solicitarea efectuarii garantiei trebuie sa fie insotite de copii dupa certificatul de garantie, factura fiscala, sa fie in ambalajul original si sa fie insotite de toate accesoriile cu care au fost achizitionate, precum si de o fisa din care sa reiasa defectul reclamat. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate expeditorului asa cum au venit. Produsele cumparate sunt insotite de instructiuni de instalare, exploatare, utilizare si intretinere care trebuie respectate intocmai la instalarea si folosirea produsului.


  Nu fac obiectul garantiei
  produsele care prezinta lovituri, crapaturi , componente arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiune de alimentare necorespunzatoare, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice), precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere sau programe decat cele originale.


  Pentru panel-urile LCD
  conditiile de garantie sunt conforme cu normele prevazute de ISO 13406-2; cantitatea de subpixeli defecti ce face obiectul garantiei trebuie sa fie mai mare de 0,0003% din cantitatea totala.

  In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contra valoarea manoperei de investigare a produsului ca fiind defect. Costul manoperei fiind conform ofertei de service si se aplica pentru fiecare reper reclamat.

  SC Pit PC SRL
  nu este responsabila pentru pierderea sau / si distrugerea de date sau / si programe, pentru distrugerea accidentala si a consecintelor ce rezulta dintr-un defect hardware, de aceea insistam asupra necesitatii de a face back-up de date

  Acest document atesta ca produsul care face si obiectul Declaratiei de Conformitate este un produs al SC Pit PC SRL si beneficiaza de garantie, suport tehnic si manopera gratuita, conform specificatiilor de mai jos, pe o perioada de 24 luni de la data achizitiei. Exceptie fac  produsele care au specificat un alt termen de garantie, sau fara garantie produselor second hand defecte, sau netestate.
  Garantia se acorda la sediul SC Pit PC SRL, in cadrul unei perioade de 15 zile lucratoare, aceasta perioada putandu-se prelungi din motive independente de vanzator. Orice produs sau subansamblu inlocuit in teremneul de garantie trece in proprietatea SC Pit PC SRL !
 7. Declaratie de Conformitate

  Noi, Pit PC SRL  cu sediul social in Timisoara, str. Int. Lugojului, nr.3, CUI: RO 31329802, declaram pe propria raspundere ca produsele noastre respecta cerintele referitoare la protectia vietii, sanatatii, securitatii muncii si protectiei mediului, in conformitate cu prevederile HG 1022/2002 si HG 457/2003. De asemenea, declaram ca distribuim echipamente electrice si electronice respectand cerintele normativelor europene 72/23/EEC si 93/68/EEC, prevederile HG 992/2005 privind limitarea utilizării substantelor periculoase in echipamentele electrice si electronice si prevederile HG 448/2005 privind prevenirea producerii de deseuri de echipamente electrice si electronice.

 

 

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea pitpc.ro supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.


Last reviews

Chip BIOS Flash Winbond W25Q64FVAIQ 25Q64FVAIQ DIP8 Adrian Teglas 06.05.2020
Este prima comanda pe acest site si sunt foarte multumit! Livrare prompta si fara surprize, in sensul ca ai putea primi un alt produs similar celui comandat.Sper sa nu va schimbati ,,obiceiul" si sa aveti cat mai multi clienti satisfacuti! Mult succes!
Dezmembrare Laptop Acer Aspire 7736ZG berlea cristian 18.02.2020
placa de baza la acest laptop o mai aveti?
Autocolant Tastatura Layout US georgiana 25.09.2019
calitate foarte buna
Autocolant Taste Pentru Tastatura Layout US Marta Afrentoaei 04.06.2019
Litere mai mari decat cele existente pe tastatura. Usor vizibile si de la distanta. Ajuta mult pe cei ce au probleme de vedere. Multumesc!
Autocolant Taste Pentru Tastatura Layout US Marta Afrentoaei 04.06.2019
Litere mai mari decat cele existente pe tastatura. Usor vizibile si de la distanta. Ajuta mult pe cei ce au probleme de vedere. Multumesc!
Pasta Termica Spire Silvergrase Pro SP-456/1G Doru 30.01.2019
Super multumit!
top